Макпетрол го израмни рекордот на Кометал Ѓорче Петров

Кугларите на скопски Макпетрол со минималната победа (4,5-3,5) над 18 Август 2016 остварена изминатава сабота, практично на три кола до крајот на годинашнава натпреварувачка...