НОВ РЕКОРД НА МАКПЕТРОЛ!

0
965

Во третото коло од Македонската кугларска лига против Вардар2014, кк Макпетрол оствари одличен резултат од 3670 кегли што претставува нов екипен рекорд на МКЛ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here